Despre noi

Agentia de Detectivi Particulari U.P.I. a fost infintata la data de 11.12.2009 avand licenta de functionare si numar de operator date cu caracter personal.

In cadrul agentiei functioneaza detectivi particulari specializati in domeniul investigatiei care manifesta probitate si constinciozitate profesionala,scopul activitatii lor fiind aflarea adevarului in cauza pentru care au fost angajati.

Activitatile specifice de investigare se refera la:

• conduita si moralitatea publica a unei persoane;

• date privind solvabilitatea ori seriozitatea unei persoane fizice sau juridice potentiala partenera intr-o afacere;

• persoanele disparute de la domiciliu;

• bunurile care fac obiectul unor litigii de natura civila sau penala instrainate in scopul prejudicierii intereselor unei parti in proces;

• asigurarea protectiei impotriva scurgerii unor informatii din sfera vietii private sau a activitatii agentilor economici care doresc sa pastreze confidentialitatea acestora;

Desigur,paleta activitatilor investigative ale detectivilor particulari este mai larga insa ele nu pot fi contrare reglementarilor legale interne sau internationale la care Romania este parte,sigurantei nationale,ordinii publice ori bunelor moravuri.

Pretul stabilit pentru efectuarea unei lucrari variaza in functie de mai multi factori si este discutat cu clientul in momentul preluarii lucrarii,la sediul agentiei.

Pe parcursul derularii cazului,daca clientul doreste,este informat despre situatia existenta la momentul respectiv.

Calitatea esentiala a agentiei noastre este confidentialitatea datelor obtinute,acestea fiind destinate in exclusivitate clientului.

Asteptam solicitarea dumneavoastra!

Va multumim pentru increderea acordata! Conducerea.